Nyttig informasjon om lån på minuttet

Hvis du behøver penger her og nå kan et såkalt lån på minuttet være en god løsning for deg. Kanskje behøver du et større beløp for å betale ferien, oppussing av kjøkkenet eller til noe helt annet.

Lån på minuttet er forbrukslån hvor du kan bruke pengene på det du selv vil og banken stiller ingen krav til sikkerhet. Det er imidlertid viktig å huske at rentene ved lån på minuttet er en god del høyere enn ved vanlige lån.

Grunnen til dette er at banken tar en risiko ved å tilby små lån på minuttet uten sikkerhet i eiendeler som for eksempel bolig eller båt. Les mer om lån på minuttet her: http://www.laan-paa-dagen.no/laan-paa-minuttet/

Nedbetalingstiden ved lån på minuttet

Nedbetalingstiden ved lån på minuttet er også mye kortere enn ved vanlige lån. Vanligvis har man 30 dager til å nedbetale lånet. Mange lånetilbydere tilbyr lånetakeren også selv å velge hvor lang nedbetalingstiden skal være, alt ettersom hvor mye du kan betale tilbake hver måned og hvor stort lånebeløpet er. Dette er en fordel for deg som lånetaker ettersom det gir deg litt frihet og fleksibilitet.

Et godt råd er å ha en nedbetalingsplan før du bestemmer deg for å søke om et lån på minuttet. Dermed unngår du negative overraskelser og vet på forhånd hvor store utgiftene blir ved tilbakebetaling av forbrukslånet.

Det er også viktig å betale tilbake lånet innen betalingsfristen hvis man vil unngå høye straffegebyrer i tillegg til det månedlige avdraget på lånet.

Før du bestemmer deg for hvilket lånetilbud du vil ha bør du informere deg grundig om reglene og betingelsene ved minuttlånet før du tar den endelige avgjørelsen. Dermed har du gode forutsetninger til å finne fram til det beste tilbudet for deg og din økonomi.

Et godt råd til sist er å ikke låne mer penger enn du egentlig har behov for. Dermed slipper du unødvendig dyre lån på minuttet og omkostninger i forbindelse med minuttlånet.

Posted in Penger

Permalink

Comments are closed.